follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Proiectare constructii » Judetul SATU MARE
  home     Proiectare constructii   Judetul SATU MARE

Proiectare constructii Satu Mare

Obtineti cel mai bun pret pentru proiectare constructii completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
proiecte constructii satu mare, proiectare constructii satu mare, proiecte constructii, proiectare constructii, proiecte constructii case, proiecte constructii vile (Satu Mare, SATU-MARE)
Berinde lucian ovidiu ii ofera servicii de consultanta, proiectare si asistenta in constructii ccia, pentru antreprenori sau beneficiari, privind : 1. managementul lucrarilor de constructii ; 2. servicii de consultanta si asistenta tehnica de specialitate ; 3. servicii de inginerie, proiectare in constructii ;..
0744 *** ***Click aici!
proiectare constructii (Satu Mare, SATU-MARE)
Proiectare constructii civile industriale si agricole, arhitectura, instalatii, design interior. Birou de proiectare PRO CONS AMD elaboreaza urmatoarele tipuri de proiecte: planuri urbanistice de detaliu (PUD) sau zonale (PUZ), de arhitectura, structura de rezistenta, instalatii electrice, instalatii termice, ventilatii si aer conditionat, instalatii sanitare si de incendiu, de amenajari interioare, pentru cladiri civile: locuinte, cladiri de birouri, cladiri de apartamente, case de..
0722 *** ***Click aici!
proiectare constructii (SATU MARE, SATU-MARE)
Activitati de arhitectura : consultanta pentru activitati de arhitectura, planuri si proiecte pentru cladiri, planuri de urbanism si amenajarea teritoriului. De ce sa construim o casa cu mansarda? O casa cu mansarda are un aspect deosebit. O casa cu mansarda este mai ieftina decat una cu etaj. Casa cu mansarda este mai usoara. Constructia dureaza mai putin. Se poate amenaja la interior in mai..
0752 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie